Afvallen zonder honger!

Wij houden ervan om het nét even anders te doen. Geen ouderwets kladblok meer waar op staat wat je moet eten. Wij zijn er van overtuigd dat afvallen, fitter worden of wat jouw doel ook is, géén vervelende uitdaging meer hoeft te zijn. Wij bij Zonderhongerafvallen staan garant om jouw doelen op een leuke en innovatieve manier te behalen!

Uniek

Wij vinden dat diëtetiek iets leuks moet zijn en helemaal niet vervelend. Daarom doen wij alles net even anders.

resultaat

Op basis van onze ervaring, jouw doelen en leefstijl gaan we samen uw gewenste resultaat behalen!

24/7 bereikbaar

Wij willen het voor het zo aangenaam mogelijk maken en daarom stellen wij ons elke dag beschikbaar voor vragen.

Zonderhongerafvallen!

Over ons:

Wij begeleiden mensen die opzoek zijn naar een fitte leefstijl, door op een leuke manier met hun voeding aan de slag te gaan. Zodat er een structurele gezond voedingspatroon ontstaat waarmee je kan blijven genieten van de lekkere kanten van eten!

Een eenvoudig stappenplan!

Onze methodiek is eenvoudig. We kijken naar je huidige situatie waarin we zo min mogelijk aanpassen. Kleine aanpassingen zorgen er namelijk voor dat je het goed vol kunt houden. Daardoor behaal én behoud je uiteindelijk het beste resultaat.

Start vandaag nog!

Klaar voor verandering? De juiste voeding zorgt niet alleen voor het verliezen van gewicht. Uit onderzoek is gebleken dat je je gelukkiger zult voelen, meer energie zult hebben gedurende je dag en je je beter kan concentreren.

Wat onze klanten zeggen!

De doelen zijn realistisch en constant. De diëtiste is enthousiast en gedreven. Zo bleef ik gemotiveerd en had ik plezier gedurende mijn hele proces.

Jeroen (34)

Door de hulp van Zonderhongerafvallen heb ik meer spiermassa op kunnen bouwen wat mij enorm helpt in mijn sport.

Veerle (17)

claim jouw gratis template!

Om je kennis te laten maken met ons bedrijf Zonderhongerafvallen hebben wij een gratis voedingstemplate voor je gemaakt! 

Volg ons ook op social media!

Zonderhongerafvallen

Krijg je gratis (test) voedingsschema!

Wij willen met deze gratis versie laten zien hoe je met minder calorieën méér goede voedingsstoffen kunt  binnenkrijgt om het beste uit je dag te halen.

zonderhonger
afvallen

Krijg je gratis (test) voedingsschema!

Wij willen met deze gratis versie laten zien hoe je met minder calorieën méér goede voedingsstoffen binnenkrijgt om het beste uit je dag te halen!