Over MyFitFood

Hi, ik ben Annemarie. Ik loop al enige tijd mee in de topsport. Ik heb bij sporters op hoog niveau gezien wat de invloed is van goede voeding op topprestaties. Met het begeleiden van deze topsporters kwam het besef dat de invloed van voeding niet alleen beperkt blijft tot deze groep. Hoe mooi zou het zijn om meer groepen dan alleen topsporters te begeleiden met hun voeding? Ik vind het echt fantastisch om deze kennis te delen en daar mensen mee te helpen. Na veel sparren over het idee om voor mijzelf te starten is MyFitFood geboren. 


In 2020 heb ik MyFitFood opgericht met als doel sporters en ondernemers meer uit hun dag te laten halen door de beste voeding. Wat begon met liefde voor het coachen van mijn vriendenkring en sporters heb ik besloten om meer mensen te coachen. Deze passie heb ik omgezet in een voedingsadvies programma waarbij ik samen met jou streef naar een gezonde leefstijl. Om daar handen en voeten aan te geven ben ik begonnen met online coaching. Ben je enthousiast geworden? Maak dan een afspraak en kijk hoe we samen fit kunnen worden.

De visie van MyFitFood

Ik geloof

Ik geloof dat jij als persoon gelukkiger bent wanneer je gebalanceerd eet, voldoende beweegt en de goede mindset hebt.

Top ervaring

Sinds 2019 begeleid ik de rijders uit het KNSB schaats talententeam Zuid-Holland bij de voeding die bijdraagt aan topprestaties.

passie

Ik werk met plezier samen aan het realiseren van mensen hun doelen op het gebied van diëtetiek.

samen naar succes!

Wat maakt ons bijzonder?

Er spelen veel aspecten in het leven die ervoor zorgen dat jij je gelukkig voelt, één daarvan is voeding. Echt genieten van eten en drinken is er in de huidige maatschappij niet meer bij. De supermarkten creëren impulsaankopen waar je alleen maar meer suiker, vet en calorieën van gaat kopen en dus gaat eten. MyFitFood gaat jou ondersteunen bij het creëren van een gezonde en daarmee gelukkige voedingsstijl. Je gaat leren welke voeding invloed heeft op jouw lichaam en hoe je zonder honger kunt afvallen. 

We beginnen het traject met het voedingspaspoort waarin wij je huidige situatie registeren. Aan de hand van deze situatie stellen wij verschillende caloriedoelen op waaraan jij je de komende weken gaat houden. Door binnen deze caloriedoelen te blijven gaat je lichaam zich aanpassen. Vervolgens leren we je welke keuzes je kunt maken op het gebied van voedingswaarden om de caloriebehoefte zo efficiënt mogelijk in te vullen. 

Zodra jij alle verschillende vormen van calorie-inname onder controle hebt, gaan we aan de slag met bijzondere eetgelegenheden zoals sporten, verjaardagen, feestjes en andere activiteiten buiten de deur. Door jou patronen aan te leren waarop je altijd terug kunt vallen, val je niet alleen af zolang je bij ons in de leer bent maar blijf je daarna ook makkelijk op je huidige gewicht. We voorzien je van verschillende documenten waar je ook na het traject op terug kunt vallen én het is natuurlijk altijd mogelijk om nog een keertje contact op te nemen. 

Zonderhongerafvallen

Krijg je gratis (test) voedingsschema!

Wij willen met deze gratis versie laten zien hoe je met minder calorieën méér goede voedingsstoffen kunt  binnenkrijgt om het beste uit je dag te halen.

zonderhonger
afvallen

Krijg je gratis (test) voedingsschema!

Wij willen met deze gratis versie laten zien hoe je met minder calorieën méér goede voedingsstoffen binnenkrijgt om het beste uit je dag te halen!